Bericht geplaatst op 23 januari 2015

Van Mossel Volkswagen pakt uit.

De Tiguan met inruilpremie bij van Mossel Volkswagen

Van Mossel Volkswagen heeft nu tijdelijk een héél aantrekkelijk aanbod op de stoere Volkswagen Tiguan. Zo krijgt u maar liefst tot € 1.500 extra inruilpremie bovenop de toch al hoge inruilwaarde van uw huidige auto. Zo rijdt u nu al een Tiguan vanaf € 29.950*.

Geen addertjes!

Deze inruilpremie kent geen addertjes onder het bekende gras! Gaat u voor een Comfort & Design Edition of Sport & Style dan ontvangt u gewoon € 1.000 keiharde inruilpremie. Kiest u voor een R-line Edition dan ontvangt u zelfs € 1.500 inruilpremie. Hoe het ook bekijkt, de Tiguan was nog nooit zo aantrekkelijk!

Compleet

De Volkswagen Tiguan is de compacte SUV voor de sportieve rijder. Zijn overtuigende uitstraling zorgt ervoor dat u met deze auto altijd in stijl arriveert. Maar ook als stoere gezinswagen voldoet hij uitstekend. De complete uitrusting, en de geavanceerde techniek maken het rijden in deze Tiguan bijzonder plezierig. Bovendien is de Tiguan nu standaard uitgerust met een RNS 315 radio-navigatiesysteem, een multimedia aansluitbox, telefoonvoorbereiding ‘premium’, Park Assist, alarm ‘Plus’ en een multifunctioneel lederen stuurwiel. De Tiguan biedt een optimale mix van sportiviteit, comfort en functionaliteit voor een tijdelijke (hele) scherpe prijs!

Kom nu naar de dichtstbijzijnde Van Mossel vestiging en profiteer mee!

Geen reacties meer mogelijk.